کر بختیاری
کر بختیاری
نرم افزار ومطالب آموزشی


به گزارش ساینس دیلی کاتچین های چای سبز در مقادیری معادل با آنچه در 8 تا 16

فنجان نوشیدنی آن موجود است و تولید آنزیم ها ی متعلق به خانواده گلوتاسیون s -

ترنسفراز GST را افزایش می دهد. آنزیم های GST دردفاع بدن دربرابر مواد

شیمیایی و دیگر توکسین های مسبب سرطان نقش مهمی دارند و این آنزیم ها مواد

سرطان زا را به مواد شیمیایی غیر سمی تبدیل می کنند.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





ارسال در تاريخ چهار شنبه 17 آبان 1391برچسب:, توسط کربختیاری