کر بختیاری
کر بختیاری
نرم افزار ومطالب آموزشی

زالزالک، ولیک، تفاح‌البری، زعرورالادویه، وملاویلک، گویج، گتو، کوت کوتی، کمار، ولک، گوژ، کویچ و کرجیل نام‌های محلی مختلف برای گونه‌های مختلف زالزالک است که در ایلام "گویج" رایج‌ترین نام برای این میوه است.

میوه زالزالک بسیار قابض است و می‌توان از آن در موارد اسهال و اسهال خونی استفاده کرد و خاصیت قابض بودن آن به دلیل مقدار زیاد تانن موجود در آن است، اما در هسته زالزالک، ماده "آمیگدالین" وجود دارد که دارای اثر سمی است و باید از خوردن آن اجتناب کرد.

آنتی اکسیدهای این گیاه و بابونه و بومادران از همولیز گلبول‌های قرمز جلوگیری می‌کند و گیاهان بابونه، بومادران و زالزالک به عنوان دارنده‌های آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری‌های مبتنی بر "پرااکسیدان لیپید" موثر است و عصاره "پلی فنولیک" آن 49.7 درصد همولیز گلبول‌های قرمز را مهار کرده است.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





ارسال در تاريخ شنبه 27 آبان 1391برچسب:"زالزالک" دلواپسی‌ها را کنترل می‌کند, توسط کربختیاری